Organisatie

De Alexianen Zorggroep is een zorgorganisatie, zowel actief in de geestelijke gezondheidszorg als in de ouderenzorg. De kernopdracht van de organisatie is het aanbieden van hoogwaardige zorg aan mensen die op ons een beroep doen, om de kwaliteit van leven te verbeteren. Door deze kernopdracht na te streven, wenst de Alexianen Zorggroep Tienen bij te dragen aan een meer humane samenleving. De organisatie voert een proactief beleid, vanuit een heldere en mensgerichte organisatiestructuur.

Alexianen Zorggroep Tienen bestaat uit de psychiatrische kliniek Alexianen Tienen, de woonzorgcentra Sint-Alexius, Huize Nazareth en Passionisten, de vzw Beschut Wonen Hestia en Campus Mechelsestraat te Leuven.

Functie

Voor onze vestigingen Huize Nazareth te goetsenhoven, CMS te Leuven en het psychiatrische ziekenhuis te Tienen zijn we op zoek naar medewerkers onderhoud. Je staat in voor het dagelijks onderhoud van het ziekenhuis of woonzorgcentrum.

Profiel

  • Je hebt ervaring met poetsen;
  • je kan zowel zelfstandig als in team werken;
  • je bent bereid om in het weekend te werken.

Plaats van tewerkstelling

Aanbod

Wij bieden een voltijds of deeltijds contract van bepaalde duur met kans op vast, een aangename werksfeer, permanente vorming en een correcte verloning volgens ziekenhuisbarema’s.

Bijkomende informatie

Interesse
Voor meer informatie over de functie kan u terecht bij mevr. Wendy Roosen, diensthoofd huishoudelijke dienst
wendy.roosen@azt.broedersvanliefde.be - 016/80 75 80

Solliciteren via http://jobs.alexianentienen.be


ter attentie van:
De heer Gust Rector, algemeen directeur
Liefdestraat 10, 3300 Tienen

 

Interesse in deze job?

Sollicitatieprocedure

Uw sollicitatie wordt ingediend bij De heer Gust Rector, algemeen directeur van de Alexianen Zorggroep.

Deel deze vacature