Organisatie

De Alexianen Zorggroep is een zorgorganisatie, zowel actief in de geestelijke gezondheidszorg als in de ouderenzorg. De kernopdracht van de organisatie is het aanbieden van hoogwaardige zorg aan mensen die op ons een beroep doen, om de kwaliteit van leven te verbeteren. Door deze kernopdracht na te streven, wenst de Alexianen Zorggroep Tienen bij te dragen aan een meer humane samenleving. De organisatie voert een proactief beleid, vanuit een heldere en mensgerichte organisatiestructuur.
De Alexianen Zorggroep Tienen bestaat uit de psychiatrische kliniek Alexianen Tienen, de woonzorgcentra Sint-Alexius, Huize Nazareth en Passionisten, de vzw Beschut Wonen Hestia en Campus Mechelsestraat te Leuven.
Het woonzorgcentrum Huize Nazareth Goetsenhoven biedt 160 ROB/RVT-bedden en servicewoningen. Het WZC richt zich naar ouderen met somatische en psychosociale zorgnoden vanaf de leeftijd van 65 jaar.

Functie

Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum. Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: medicatiebeheer, inspuitingen, bloednames, wondzorg en allerlei handelingen in samenwerking met zorgkundigen…

Profiel

-je werkt graag met ouderen en hebt een sterke interesse voor deze doelgroep
-je neemt graag verantwoordelijkheid en werkt zelfstandig
-je bent flexibel, je hebt een variabel uurrooster: je kan tewerkgesteld worden op al onze afdelingen
-je werkt goed in team
-rond de visie en doelstellingen van het WZC betoon je zich loyaal en geëngageerd
-je werkt in een organisatie met een christelijke levensvisie

Plaats van tewerkstelling

Aanbod

Wij bieden een deeltijdse/voltijdse job (verdere modaliteiten te bespreken tijdens het interview) in een aangename werksfeer met een verloning volgens de ziekenhuisbarema’s. Daarnaast o.a. ook een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en een interessante verlofregeling.

Bijkomende informatie

Interesse
Mevr. Paula Langenaekens, dagelijks verantwoordelijke  WZC Huize Nazareth
paula.langenaekens@fracarita.org – 0494 35 65 58

Solliciteren
Solliciteren via http://jobs.alexianentienen.be
ter attentie van:
De heer Gust Rector, algemeen directeur


Werken bij de Alexianen Zorggroep Tienen?
De Alexianen Zorggroep Tienen is een organisatie in beweging. We spelen flexibel en efficiënt in op kansen en uitdagingen. We gaan voor kwaliteit van zorg en streven naar voortdurende verbetering van ons werk.
Samen, met respect voor iedereen en in dialoog, maken we onze gezamenlijke doelstellingen waar. We ontmoeten iedereen vanuit een open houding, en met de glimlach.
Dynamisch, kwaliteitsgericht, samenwerking en vriendelijkheid zijn dan ook competenties waarover onze medewerkers beschikken.

Interesse in deze job?

Sollicitatieprocedure

Uw sollicitatie wordt ingediend bij De heer Gust Rector, algemeen directeur van de Alexianen Zorggroep.

Deel deze vacature