Organisatie

Organisatie
De Alexianen Zorggroep is een zorgorganisatie, zowel actief in de geestelijke gezondheidszorg als in de ouderenzorg. De kernopdracht van de organisatie is het aanbieden van hoogwaardige zorg aan mensen die op ons een beroep doen, om de kwaliteit van leven te verbeteren. Door deze kernopdracht na te streven, wenst de Alexianen Zorggroep Tienen bij te dragen aan een meer humane samenleving. De organisatie voert een proactief beleid, vanuit een heldere en mensgerichte organisatiestructuur.
Alexianen Zorggroep Tienen bestaat uit de psychiatrische kliniek Alexianen Tienen, de woonzorgcentra Sint-Alexius, Huize Nazareth en Passionisten, de vzw Beschut Wonen Hestia en Campus Mechelsestraat te Leuven.

Functie

Je wordt tewerkgesteld in onze mobiele equipe. Je staat in voor het begeleiden van patiënten op onze verschillende afdelingen en dit voor kortdurende of langere vervangingen. Je krijgt inspraak in het opstellen van je uurrooster en dit wordt niet gewijzigd tenzij op jouw vraag of in wederzijds overleg. 
Via deze functie kan je kennismaken met verschillende zorgaspecten en leerrijke ervaringen opdoen.  Interne mutaties naar een vaste afdeling zijn steeds mogelijk.

Profiel

  • Je beschikt over een diploma (psychiatrisch) verpleegkunde;
  • je bent vriendelijk, dynamisch en kwaliteitsgericht;
  • je bent stressbestendig en legt vlot contacten;
  • je hebt zin voor initiatief en kan zowel zelfstandig werken als in groep;
  • je bent sterk communicatief en staat open voor feedback;
  • je bent bereid tot permanente vorming;
  • je hebt een dynamische ingesteldheid en bent bereid mee vorm te geven aan de veranderingsprocessen.

Plaats van tewerkstelling

Aanbod

Wij bieden een deeltijdse/voltijdse job (verdere modaliteiten te bespreken tijdens het interview) in een aangename werksfeer met een verloning volgens de ziekenhuisbarema’s. Daarnaast o.a. ook een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en een interessante verlofregeling.

Bijkomende informatie

Inlichtingen
Mevrouw Kristel Verheyden
kristel.verheyden@azt.broedersvanliefde.be
016/807 602

Solliciteren
Solliciteren t.e.m. 16/08/2020 via http://jobs.alexianentienen.be
ter attentie van:
De heer Gust Rector, algemeen directeur
Liefdestraat 10, 3300 Tienen

Werken bij de Alexianen Zorggroep Tienen?
De Alexianen Zorggroep Tienen is een organisatie in beweging. We spelen flexibel en efficiënt in op kansen en uitdagingen. We gaan voor kwaliteit van zorg en streven naar voortdurende verbetering van ons werk.
Samen, met respect voor iedereen en in dialoog, maken we onze gezamenlijke doelstellingen waar. We ontmoeten iedereen vanuit een open houding, en met de glimlach.
Dynamisch, kwaliteitsgericht, samenwerking en vriendelijkheid zijn dan ook competenties waarover onze medewerkers beschikken.

Interesse in deze job?

Sollicitatieprocedure

Uw sollicitatie wordt ingediend bij De heer Gust Rector, algemeen directeur van de Alexianen Zorggroep.

Deel deze vacature